Momenteel is het enkel mogelijk om de vermakelijke DiRT Rally game te spelen op de PC, een early access versie overigens. Codemasters liet echter eerder al weten dat de deur naar een console versie open staat, alleen veel verder dan ‘never say never’ kwamen we eigenlijk niet. Het Taiwanese Games Ratings Board schijnt echter meer te weten, zij hebben namelijk in hun bestand de PlayStation 4 en Xbox One versie opgenomen.

Nu kan je veronderstellen dat een Taiwanese instantie niet direct een hele betrouwbare bron is, maar het tegendeel is al eerder bewezen. Nog voor de aankondiging stond daar op de website bijvoorbeeld al een PlayStation 4 versie van Grow Home en een PlayStation 4 en Xbox One versie van Zombi vermeld. Uiteraard moet je deze berichtgeving verder met een korrel zout nemen tot de aankondiging volgt, maar in elk geval is er hoop voor de moddervreters onder ons.

De opvallende vermelding valt samen met Amazon Duitsland, die deze week een fysieke versie van DiRT Rally aan hun bestand toevoegde voor later deze maand. Codemasters heeft nog niet gereageerd op de geruchten, maar wanneer dat wel zo is melden we je dit uiteraard meteen!