http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5699012036e2b.jpg

Na het nieuws dat de nieuwe Hitman volledig episodisch wordt, komt IO Interactive nu met het nieuws dat het hier niet bij blijft. De eerste game die in 2016 uit gaat komen is slechts het begin van wat men uiteindelijk met Hitman wil doen.

Door het uitbrengen van episodische content kunnen ze namelijk de juiste weg vinden met de franchise. Op basis van feedback van elke episodische release is het namelijk mogelijk om de kritiek en suggesties mee te nemen naar de volgende episode, op die manier krijg je dus steeds betere levels.

“part one of a storyline we see expanding over the release of subsequent games – so we want to make absolutely sure we get things right for what will be a great Hitman experience expanding over the coming years.”

Als dit dan allemaal klaar is en de gehele game is afgerond, kan IO Interactive beter beoordelen wat men uiteindelijk met de franchise wil. Door op deze manier dus zoveel feedback te vergaren van het spelende publiek, kunnen ze de volgende Hitman over een paar jaar nog beter maken. Hiermee bevestigen ze dus enigszins dat ze nog lang niet klaar zijn met de franchise en er na deze episodische release nog veel meer Hitman’s aan zitten te komen.