Gisteren lieten we al weten dat er in een video van EA Brazilië verteld werd dat er met de aankomende patch van Star Wars Battlefront, die deze maand nog moet verschijnen, een nieuwe map aan de game zou worden toegevoegd als gratis DLC. Dit blijkt nu echter niet het geval te zijn. Ontwikkelaar DICE heeft hier gelukkig duidelijkheid over gegeven.

Oscar Carlen van DICE meldde via Twitter dat de januari update van Star Wars Battlefront geen nieuwe map bevat. Hij voegde eraan toe dat er wat verkeerde informatie verteld werd in de video en dat deze daarom offline is gehaald. Desondanks belooft Carlen dat de aankomende patch erg goed is en zeker niet zal teleurstellen. Even later wekte Carlen nog wel de suggestie dat er in de toekomst wel degelijk een gratis nieuwe map voor de game verschijnt, alleen zal dit dus niet deze maand zijn.

Ondanks dat de januari update van Star Wars Battlefront dus geen nieuwe map brengt, kunnen we wel iets van gratis content verwachten. Dit werd namelijk bevestigd door de Community Manager van EA. Het zou daarom best kunnen zijn dat de andere content waarover gesproken werd in de verwijderde video (onder andere nieuwe outfits voor Luke Skywalker en Leia Organa) wel met de januari patch meekomt. We houden je op de hoogte.