Wie Metal Gear Solid V: The Phantom Pain heeft gekocht, heeft inmiddels vast al de verhaallijn doorgespeeld. Die spelers zullen inmiddels aan de slag zijn gegaan met Metal Gear Online, de succesvolle online game die zich in het universum van de grote broer afspeelt. Vanaf 15 maart zal deze tactische shooter uitgebreid worden met een DLC pakket, Cloaked in Silence genaamd.

Deze uitbreiding bevat drie nieuwe maps: Coral Complex, Rust Palace en Azure Mountain. Daarnaast presenteert de content ook een nieuwe modus genaamd Survival. De teams strijden in deze modus om zoveel mogelijk achtereenvolgende overwinningen, hoe meer overwinningen je met je team binnenhaalt, hoe groter de beloning. Deze modus zal niet direct beschikbaar zijn, maar pas op 7 april. Mocht je deze extra content niet kopen, dan kun je tot maximaal tien keer per week de Survival modus gratis spelen.

Als laatste voegt de Cloaked in Silence content het personage Quiet toe aan de game. En mocht je even vergeten zijn wie dat ook alweer was, dan hebben we hierboven een mooie foto van Stefanie Joosten. De Nederlandse schone stond model voor het karakter.