Noctis
Vorige maand was het Uncovered: Final Fantasy XV evenement in Los Angeles en onze Lennard was aanwezig tijdens de live showing van het evenement in Eindhoven. Hier werd niet alleen de releasedatum van de game bekendgemaakt, maar nog enorm veel meer, zoals gameplay en de speciale uitvoeringen van de game.

Eén van deze edities, de Ultimate Collector’s Edition, was een Square Enix Store exclusieve uitgave en er werd aangekondigd dat er maar 30.000 van gemaakt zouden worden. Hier komt Square Enix op terug na de enorme interesse van de fans in deze editie speciaal voor de verzamelaar – hij was namelijk binnen één dag al compleet uitverkocht. De uitvoering verscheen dezelfde week nog op eBay voor ongeveer drie keer de gewone prijs, dus het besluit van Square Enix is goed voor de fan die net misgreep en het zet deze opkopers mooi te kijk.

Enig nadeel is wel dat er een grote kans bestaat dat de nieuwe batch van deze edities de releasedatum van 30 september niet gaat halen, maar indien dat het geval is laat Square Enix dit tijdig via mail aan de kopers weten.