Fallout-4-Far-Harbor
Vanaf morgen kunnen spelers aan de slag met de Fallout 4 DLC, Far Harbor. Sommige spelers kregen echter de kans om deze nieuwe content een weekje vroeger te spelen en zij hebben hun indruk alvast met anderen gedeeld.

Zo heeft een speler met vroegtijdige toegang gemeld dat Far Harbor een speelduur zal hebben van ongeveer 20 uren, waarvan er 10 tot 15 uren nodig zullen zijn om alle side-quests te voltooien. Het verhaal neemt dus relatief weinig tijd in beslag.

Een andere speler zegt dan weer dat de DLC fantastisch aanvoelt. Wanneer je een factie bezoekt krijg je onmiddellijk 5 side-quest ter beschikking die elk iets unieks uitstralen, maar ook verschillende eindes bevatten. Wanneer je door het verhaal heen bent krijg je zelfs nog meer side-quests ter beschikking, die elk hun eigen unieke beloningen geven. Daarnaast zijn er ook tal van nieuwe geweren en enkele fantastische mêleewapens toegevoegd.

Far Harbor is vanaf 19 mei beschikbaar op alle platformen en heeft een prijskaartje van 24,99 euro. Spelers die in het bezit zijn van een Season Pass krijgen de content gratis aangeboden.