Minecraft Story Mode

Vanaf vandaag is de nieuwe episode voor Minecraft: Story Mode te downloaden, namelijk episode 6 ‘A Portal to Mystery’. Episode 6 is het eerste deel van een nieuwe reeks episodes, namelijk episode 6, 7 en 8.

In episode 6 moet je het opnemen tegen de bekende Minecraft zombies, maar ook moet je de strijd aangaan tegen de schurk genaamd ‘The White Pumpkin’, terwijl zich op de achtergrond een grote mysterie afspeelt.

Om het allemaal nog leuker te maken, hebben bepaalde leden van de Minecraft community een gastrol in episode 6 gekregen. Zo zijn onder andere Jordan Maron als CaptainSparklez en Stacy Hinojosa als Stacy Plays te horen. De overige gastrollen komen in de onderstaande trailer terug.

Episode 6 is los te downloaden via de PlayStation Store voor €4,99, hiervoor moet je echter wel al het eerste hoofdstuk van Minecraft: Story Mode in je bezit hebben. Ook is het mogelijk een Adventure Pass aan te schaffen, hiermee krijg je direct toegang tot de drie nieuwe episodes.

Het is ook nog mogelijk om de Minecraft: Story Mode – Deluxe Season Pass aan te schaffen als je helemaal nieuw tot de game bent.