battleborn

Eind mei werd het al duidelijk wie het tweede personage zou zijn die gratis zou worden toegevoegd aan Battleborn. Nu is bekend dat Pendles op 4 augustus beschikbaar zal worden gesteld, zo meldt VG247.

Het nieuwe personage voor Battleborn is een rogue klasse en is een kruising tussen een slang en een mens. Pendles komt van Akapos en dit is dezelfde wereld als die van Alani, de eerste gratis held die na de launch van Battleborn werd toegevoegd. Het nieuwe personage is een sluipmoordenaar en maakt gebruik van gif en zijn twee ‘kamas’. Tevens is Pendles vliegensvlug en dit gebruikt hij om na een aanval zich snel weer terug te trekken voordat zijn tegenstander kan reageren.

Het is dus nog even wachten voordat je aan de slag kan met het nieuwe personage, maar wel zijn er nieuwe skins en taunts beschikbaar gesteld. Inmiddels is er een update te downloaden voor Battleborn die deze extra’s toevoegt en een aantal verbeteringen met zich meeneemt. De volledige beschrijving van de update kun je hier bekijken.