battleborn-listing-thumb-01-ps4-us-30nov15

Qua verkopen heeft Battleborn het niet heel erg goed gedaan, maar dat weerhoudt Gearbox er niet van om meer DLC voor de game uit te geven. Op 13 oktober zal zelfs de eerste ‘Story DLC’ beschikbaar worden gesteld, genaamd: Attikus and the Thrall Rebellion.

Dit zal niet de enige extra content zijn die een verhalend karakter heeft. Voor de herfst staat ‘Toby’s Friendship Raid’ gepland en aankomende winter komen daar nog drie ‘Story Operations’ bij. Elk van deze extra content vertelt een verhaal dat de lore van Battleborn vergroot betreffende een bepaalde Hero. Deze zullen wel korter zijn dan de missies die al in de game zitten, maar ze hebben tevens een hoge replaywaarde. Deze uitbreidingen zijn onderdeel van de Season Pass, maar je kunt ze ook los kopen voor 4,99 euro.

Buiten de betaalde content zal er ook nog gratis DLC worden uitgegeven voor Battleborn. Zo is nu de Hero Ernest beschikbaar en er zullen binnenkort nog twee worden toegevoegd. Tevens zal er een nieuwe multiplayer modus beschikbaar worden gesteld: Face Off. Deze zal ook op 13 oktober aangeboden worden. Als laatste zal er in de herfst ook nog een nieuwe PvP-modus gratis worden toegevoegd.

Kortom, spelers hebben weer wat om naar uit te kijken.