callofduty4ghilli
Toen in november 2007 Call of Duty 4: Modern Warfare uitkwam waren veel fans positief verrast door de ommezwaai die de franchise op dat moment maakte. De delen ervoor stonden immers nog in het teken van de Tweede Wereld Oorlog en die setting werd met dit deel verlaten.

Voor het eerst binnen de serie gingen we naar ‘onze eigen’ moderne tijd en dat betekende dat we natuurlijk met moderne wapens aan de slag konden. Dit was destijds een even verrassende als vernieuwende ‘move’ en veel gamers waren dan ook gelijk om. De stelling die we vandaag droppen luidt: “Call of Duty 4: Modern Warfare is de beste Call of Duty ooit! Call of Duty 4: Modern Warfare is nadat het uitkwam nog heel lang gespeeld, sterker nog, het wordt nog steeds volop gespeeld.

Nu Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered verschenen is kunnen er nog meer mensen met de game aan de slag. We vinden het dan ook niet nodig om je verder een voorzet te geven over waarom je het wel of niet met deze stelling eens kan zijn. Vanaf hier laten we het dan ook graag verder aan jullie.

Heb je Call of Duty 4: Modern Warfare al (eens) gespeeld en ben je het hier wel of niet mee eens? We zijn erg benieuwd naar de argumenten achter je mening over dit onderwerp. Verpak je mening daarom weer in een leuke reactie en plaats die onder dit artikel.