Begin deze week verscheen de zesde en laatste episode van Hitman, waarmee het seizoen dus tot een einde is gekomen. De ontwikkelaar van de game, IO Interactive, liet eerder dit jaar al weten dat de studio graag drie seizoenen van Hitman uit zou willen brengen. Een nieuw seizoen was echter niet aangekondigd, maar daar is nu verandering in gekomen.

Tijdens de Paris Games Week heeft IO Interactive tegenover het Franse Gamergen namelijk laten weten dat een tweede seizoen van Hitman officieel in ontwikkeling is. Het is geen officiële onthulling, maar dus wel degelijk een bevestiging. Er werden bovendien een paar eerste details onthuld.

Zo zal het tweede seizoen van Hitman gebruik gaan maken van dezelfde launcher als het eerste seizoen. Dit betekent dat items die je in het eerste seizoen hebt vrijgespeeld, ook gebruikt kunnen worden in seizoen 2. Wanneer het tweede seizoen is begonnen zal men tevens nog de episodes van het eerste seizoen blijven ondersteunen, met nieuwe Elusive Targets en extra missies.

Wat het tweede seizoen inhoudelijk gaat brengen is nog niet bekend. Wel vertelde IO Interactive dat landen en steden uit het eerste seizoen mogelijk ook gebruikt worden in het tweede seizoen. In dat geval zullen er nieuwe regio’s in deze locaties gebruikt worden. Een deel van seizoen 2 zou zich dan bijvoorbeeld af kunnen spelen in een ander gebied in Japan of Bangkok.

Tot zover alle details rondom het tweede seizoen van Hitman, waarvan we nu dus zeker weten dat deze in ontwikkeling is. Wanneer Square Enix seizoen 2 van de game officieel onthult met een eerste trailer laten we dit uiteraard weten.