skylandersimaginatorsdarkedition
Recent kwam Skylanders: Imaginators uit voor onder andere de PlayStation 4 en in onze review heb je kunnen lezen dat we erg tevreden zijn over het eindresultaat. Als jij nu ook met deze game aan de slag wilt, dan hebben we goed nieuws!

In samenwerking met Activision geven we namelijk twee keer de Dark Edition van Skylanders: Imaginators weg. Dit is een wat luxere uitgave, waardoor je gelijk goed met de game aan de slag kan. Dit pakket bevat namelijk:

  • Een exemplaar van Skylanders: Imaginators
  • Het portaal
  • 3 Dark Senseis
  • 3 Kristallen
  • 1 Mystery Chest

Wil jij binnenkort met Skylanders: Imaginators aan de slag? Geef dan antwoord op de volgende vraag.

Vraag: Hoe maak jij het liefst de donkere dagen gezellig?

De donkere dagen komen er natuurlijk weer aan – hoewel, het is al aardig donker aan het einde van de middag – en dan is natuurlijk niets leuker dan ontspannen warm binnen Skylanders spelen. Formuleer een mooi antwoord of knutsel wat in elkaar en stuur het in volgens de onderstaande stappen. Uit alle inzendingen kiezen we dan twee winnaars die vlak voor kerst een Dark Edition van Skylanders: Imaginators zullen ontvangen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Skylanders'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Activision zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 17 december 2016. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Activision.