Bloodfall DLC
Naast dat je kunt genieten van drie nieuwe multiplayer maps en een nieuwe Demon om andere spelers mee in stukken te scheuren, word je verdiende experience dit weekend ook nog eens verdubbeld. En het weekend begint lekker vroeg, want ondertussen is de dubbele XP actie zelfs al aan de gang.

Je kunt gebruikmaken van de voordelen hiervan tot en met maandag 19 december 17:00 uur ’s middags – duurden alle weekenden maar zo lang! De Bloodfall DLC maakt onderdeel uit van de Season Pass, die je voor €39,99 kunt aanschaffen. Los hangt er aan deze DLC een prijskaartje van €14,99.

Wat de laatste update voor DOOM nog meer met zich meebrengt, kun je hier teruglezen.

Bethesda liet ons tevens weten dat de beste content niet altijd geld hoeft te kosten en toont dat de SnapMap feature ook erg populair blijkt te zijn. In totaal zijn er door de community al ruim 165.000 maps gemaakt en gepubliceerd en dat zijn er nogal wat.

Om het makkelijker te maken voor de spelers om te zien welke officiële content er is uitgegeven, wordt er een ‘Featured Map’ sectie toegevoegd aan het hoofdmenu. Daarnaast staat er ook een ‘Review Queue’ op de planning, zodat spelers alle nieuwe maps kunnen spelen en direct kunnen beoordelen.