De eerste uitbreiding voor Call of Duty: Infinite Warfare is nu al enige tijd beschikbaar en zo langzamerhand is het tijd voor de volgende. Deze is nu aangekondigd door Activision en heet ‘Continuum’. Deze uitbreiding zal op 18 april verschijnen voor de PlayStation 4.

Zoals gewoonlijk bevat dit pakket een viertal nieuwe maps en een Zombie uitbreiding die de titel ‘Shaolin Shuffle’ heeft gekregen. Hieronder een omschrijving van de nieuwe Zombie ervaring.

“Shaolin Shuffle, het nieuwe spannende hoofdstuk van de Call of Duty: Infinite Warfare zombie-ervaring, markeert de terugkeer van Willard Wyler, de mysterieuze en schurkachtige filmregisseur die tot leven is gebracht met stem en uiterlijk van Paul Reubens (Pee-wee’s Big Holiday, Gotham). Dit keer heeft Wyler de vier helden opgesloten in een nieuwe horrorfilm, spelend in de onvergetelijke discosfeer van de jaren ’70. Spelers gaan de strijd aan met geheel nieuwe soorten zombies op diverse locaties in New York, inclusief metro’s, flitsende nachtclubs en een martial arts dojo die wordt geleid door de “Shaolin Sister”, tot leven gewekt met de stem en uiterlijkheden van Pam Grier (Jackie Brown, Foxy Brown). Naast de kenmerkende Call of Duty-actie, introduceert Shaolin Shuffle vier vrijspeelbare kungfu-vechtstijlen, met elk een eigen set unieke vechtacties. Seth Green (Robot Chicken, Austin Powers) als “the Punk Rocker;” Ike Barinholtz (Neighbors, Suicide Squad) als “the Sleazebag;” Jay Pharoah (Saturday Night Live, Ride Along) als “the Street Poet;” en Sasheer Zamata (Saturday Night Live, Inside Amy Schumer) als “the Disco Chick” uit eerdere verhaallijnen keren allemaal terug in deze gloednieuwe ervaring.”

De vier nieuwe maps zijn zoals hieronder aangegeven, waarbij Excess een oude bekende is. Dat is de klassieke Modern Warfare 2 map Rust die van een nieuw likje verf is voorzien.

  • Turista – Turista is een luxe spa en resort, gevestigd midden in het reusachtige skelet van een oud wezen. Turista biedt prima sniperplekjes langs de majestueuze, centrale waterval, maar ook krappe inferieuren voor fans van close-quarter combat en een three-lane design dat tegemoetkomt aan uiteenlopende speelstijlen.
  • Scrap – Scrap verplaatst spelers naar een verlaten vuilnisbelt op de maan en biedt een combinatie van lange zichtlijnen en tactische weggetjes, geschikt voor gevechten op zowel korte als lange afstand.
  • Archive – Snelle, hectische gevechten zetten de toon in Archive, een post-futuristische art gallery waar krappe binnenruimtes contrasteren met de open buitenruimtes van deze grote three-lane style map.
  • Excess – Deze map bevindt zich bovenop een luxe penthouse in een uitgestrekte futuristische metropool. Excess is als kleine, ronde map gebaseerd op de klassieke map Rust uit Modern Warfare 2, en wederom goed voor intense, snelle gevechten.