For Honor kwam begin dit jaar uit en wordt nog altijd prima ondersteund door Ubisoft. Zo worden er nog regelmatig updates voor het spel uitgebracht en ging het tweede seizoen in mei van start. Voor meer informatie over het tweede seizoen, genaamd Shadow & Might, kun je bij onze special terecht. Inmiddels heeft Ubisoft bekendgemaakt wat spelers de komende maanden nog meer kunnen verwachten van For Honor.

Ubisoft heeft namelijk een roadmap vrijgegeven die overzichtelijk toont wat de ontwikkelaar nog allemaal in petto heeft voor For Honor. Zo wordt er onder andere meer duidelijk over de twee resterende seizoenen die nog op de planning staan. Seizoen 3 begint in augustus en duurt tot november. In november zal dan vervolgens het vierde seizoen van start gaan, dat doorloopt tot februari 2018.

In seizoen 3 kunnen spelers aan de slag met twee nieuwe heroes en twee nieuwe maps. Daarnaast komt er een nieuwe Reputation level-cap en een Legendary-rarity voor wapens en armor. Ook wordt er gedurende het seizoen getest met updates voor het gevechtssysteem en zal er een beta plaatsvinden voor een nieuwe ‘Duel Tournament’ feature.

Seizoen 4 brengt naast de twee nieuwe heroes en twee nieuwe maps ook nog veel meer met zich mee. Zo zal er er 4v4 PvP modus geïntroduceerd worden, evenals een Training modus en updates voor het gevechtssysteem. Ook zal de Ranked feature worden uitgebreid tot 4v4 modi en kunnen spelers aan de slag met nieuwe wapens en armor.

De roadmap geeft ook nog enkele andere zaken weer waar Ubisoft mee bezig is. De belangrijkste hiervan is ongetwijfeld de komst van dedicated servers, iets dat voor een stuk betere online ervaring moet zorgen. Wanneer dit precies zal gebeuren is nog niet bekend. Verder zullen er nog meer technische verbeteringen worden doorgevoerd om de stabiliteit en matchmaking van For Honor beter te maken. Daarnaast worden er nog met regelmaat patches uitgebracht die bijvoorbeeld voor betere balans van de heroes moeten zorgen.

Al met al hebben spelers van For Honor dus nog een hoop om naar uit te kijken, met veel nieuwe content en de overstap naar dedicated servers. De volledige roadmap kun je hieronder nog even bekijken.