Grand Theft Auto Online is vandaag weer voorzien van nieuwe content, als onderdeel zijnde van de Gunrunning-update die eerder werd uitgebracht voor Rockstar’s online universum. Deze week zien we weer een gloednieuwe wagen voor de game verschijnen, namelijk de HVY NightShark, hierboven ook afgebeeld. Een ideale auto voor de gezochte wapenhandelaar die menigeen liever tussen zes planken ziet dan wandelend door de straten van Los Santos.

Verder is er ook een nieuwe Adversary modus toegevoegd, waarin je met een rotgang van een schans af dient te gaan om vervolgens zoveel mogelijk punten te scoren op een soort dartbord. Een erg leuke modus die weer veel plezier gaat opleveren voor spelers van GTA Online.

Verder zijn er zoals elke week weer de nodige kortingen, dit keer is het 25% korting op Mobile Operations Centers, Weaponized Vehicle Customizations, MKII ammo types en meer. Deze kortingen gelden tot 14 augustus. Verder is er dubbele GTA$ voor bodyguards en associates tot de 14e en er is 25% korting op de Dewbauchee Vagner.