EVE Valkyrie is vorig jaar verschenen voor PlayStation VR en de game heeft inmiddels al diverse updates met nieuwe maps en meer mogen ontvangen. Welnu heeft ontwikkelaar CCP Games een nieuwe uitbreiding aangekondigd.

De nieuwe uitbreiding draagt de naam ‘Warzone’ en deze zal op 26 september verschijnen. Warzone zal nieuwe schepen en wapens bevatten en het spel zal opnieuw gebalanceerd worden, zodat alles wat beter speelt voor eventuele nieuwkomers. Naast nieuwe items bevat de uitbreiding ook twee nieuwe maps, namelijk ‘Fleet’ en ‘Outpost’. Nog veel meer details over de update en veranderingen voor de game kan je hier vinden. Deze uitbreiding zal gratis beschikbaar worden gesteld.

Dat is niet het enige nieuws wat CCP Games te melden had. Ook hebben ze laten weten dat EVE Valkyrie vanaf 26 september niet langer PlayStation VR vereist om gespeeld te kunnen worden. Natuurlijk blijft dat wel mogelijk, maar als je geen PlayStation VR-headset hebt, dan kan je de game straks ook zonder spelen. De non-VR versie zal gezamenlijk met alle updates en de Warzone uitbreiding geleverd worden voor een prijs van €29,99.

Bij een aankondiging als deze hoort natuurlijk een trailer en die kan je hieronder bekijken.