Afgelopen week verscheen Destiny 2 en inmiddels zullen er ongetwijfeld al heel wat mensen wereldwijd aan de slag zijn gegaan met deze game. Nog voor onze review hier verschijnt, willen we al wat aandacht besteden aan dit tweede deel. Waar kan dit beter dan binnen een artikel in deze rubriek! Ditmaal zijn we gewoon benieuwd naar je eerste bevindingen met Destiny 2 tot zover. Juist je éérste bevindingen omdat Destiny 2 ook nog niet helemaal ‘af’ aanvoelt op dit moment. De Raid, alsook de Trials of Osiris, moeten immers nog beschikbaar worden gesteld. Dat zijn toch belangrijke onderdelen van deze game en dragen daarom ook bij aan de totaalervaring. Wél is dan weer net de eerste Nightfall Strike open voor spelers.

Op basis van die ontbrekende missies kan het echter lastiger voor je zijn om nu al een definitief oordeel te vellen over de game. Tegelijkertijd is er echter al wel behoorlijk veel te doen in de spelwereld. Zo heb je om te beginnen natuurlijk het hoofdverhaal. Dit lijkt nu een stuk beter in elkaar gezet te zijn dan het verhaal uit het eerste deel. Daar kan je jezelf natuurlijk helemaal in onderdompelen. Je kan er echter ook voor kiezen om dit te combineren met het verkennen van de rest van de wereld.

Binnen die wereld zijn er behoorlijk veel zijmissies die je kunt spelen, met vrienden of met vreemden, óf je speelt liever zoveel mogelijk alleen. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog de multiplayer waar je al vrij snel mee te maken krijgt. Kortom, je kan je ei in het begin zeker wel kwijt en in welk onderdeel verdiep jij je dan het meest? Of combineer je gewoon alles en kijk je aan de hand van je vrienden wel wat je precies gaat spelen?

Het kan natuurlijk ook zijn dat je de game hebt gespeeld en dat je toch teleurgesteld bent geraakt over één bepaald onderdeel of over het hele spel. Wat het ook is, wij zij erg benieuwd naar jouw eerste bevindingen met Destiny 2. Deze bevindingen kan je natuurlijk weer onder dit artikel in een reactie met ons delen!