Hitman krijgt een Game of the Year Edition, zo kondigde men vanuit IO Interactive vandaag aan. Deze editie wordt uitgegeven onder hun eigen label en niet langer die van Square Enix, aangezien zij alle rechten hebben verkocht en overgedragen aan de ontwikkelaar.

In de Game of the Year editie vinden we alle missies en locaties uit het eerste seizoen, een nieuwe Patient Zero campaign modus, alsook drie nieuwe contracts, outfits en wapens. Om de editie te onthullen heeft men een trailer gemaakt, deze kun je hieronder bekijken.

De editie zal digitaal lanceren op 7 november voor PS4, Xbox One en PC. Op die dag komt er ook een nieuwe patch uit, welke beschikbaar zal zijn voor alle spelers. Hier zit onder andere een verbeterde HDR-functie in en een vernieuwde gebruikers-interface.

Ben je al in het bezit van het gehele eerste seizoen? Dan kun je tegen gereduceerde kosten deze editie aanschaffen. Volgens het persbericht zal dit $20 zijn, al weten we de prijs in euro’s nog niet, maar dit zal in de buurt liggen. Voor nieuwkomers zal deze editie $60 zijn.

The HITMAN – Game of The Year Edition includes:
– All missions & locations from the award-winning first season of HITMAN
– New “Patient Zero” campaign
– 3 new Themed Escalation Contracts
– 3 new Outfits
– 3 new Weapons