Square Enix heeft vorig jaar de mobiele versie van Final Fantasy XV, genaamd Final Fantasy XV: Pocket Edition aangekondigd. Deze game is identiek aan de gewone Final Fantasy XV, maar dan in een simpelere ‘Chibi’-stijl, verspreid over tien episodes voor iOS en Android apparaten.

Het heeft even geduurd, maar de uitgever heeft eindelijk de releasedatum aangekondigd, namelijk 9 februari. Vanaf deze datum kan je de volledig game aanschaffen en downloaden via de Appstore en Google Play.

Het was al bekend dat het eerste deel gratis zou zijn. De overige episodes zijn tegen betaling te downloaden. Episode twee en drie zullen worden aangeboden voor €0,99 per stuk. Episodes vier tot en met tien zullen €3.99 per stuk kosten. Voor wie geen zin heeft om alle episodes los aan te schaffen, is er de mogelijkheid om een totaalpakket te kopen. Dit pakket kost €19,99, waardoor je voordeliger uit bent.

Hieronder kan je de trailer van Final Fantasy XV: Pocket Edition nogmaals bekijken om je geheugen eventueel even op te frissen.