Begin vorige maand kwam Vampyr van Dontnod Entertainment uit. De game bleek een aardig succes te zijn, want de studio liet recent nog weten blij te zijn met de verkoopaantallen. Ondanks dat de game nu al even te koop is, zit de ontwikkelaar niet stil.

Uitgever Focus Home Interactive heeft namelijk bekendgemaakt dat Dontnod Entertainment later deze zomer een nieuwe update voor Vampyr zal uitbrengen. Deze update zal diverse aanpassingen met zich mee brengen om de game verder te optimaliseren. Interessanter is echter de toevoeging van twee nieuwe modi.

Allereerst wordt de ‘Story’ modus aan Vampyr toegevoegd. Deze modus is bedoeld voor de spelers die vooral van het verhaal willen genieten. De focus ligt bij deze modus minder op de combat, die zal namelijk een stuk makkelijker zijn. Daartegenover staat juist de toevoeging van de ‘Hard’ modus. Deze modus maakt de combat juist een stuk moeilijker, ideaal voor degenen die wat meer uitdaging willen.

Het is nog niet bekend wanneer de update voor Vampyr precies zal verschijnen, men meldt alleen dat het nog gedurende deze zomer zal zijn.