De Nederlandse studio Lion Castle bracht recent de autotune game Super Street: The Game uit. In deze game begin je onderaan de ladder met een barrel dat nog maar net rijdt, maar door te racen kun je geld verdienen en daarmee kun je je auto uitbouwen tot een uniek racemonster. De game legt de nadruk op het tunen en dat gaat behoorlijk diep.

In onze review zullen we je binnenkort meer over de game vertellen en in de tussentijd verwijzen we je graag naar onze hands-on preview. Dat is niet alles, want in samenwerking met Lion Castle mogen we een exemplaar van de game weggeven. Het enige wat je daarvoor moet doen is de onderstaande twee vragen beantwoorden.

Vraag 1: Hoeveel verschillende onderdelen kent de game ongeveer om auto’s mee te tunen?
Vraag 2: Deze game is gelinkt aan een bekend tuner magazine, hoe heet dit magazine?

Weet jij de antwoorden op deze vragen? Stuur die dan in en volg daarbij de onderstaande stappen!

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Super Street: The Game'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Lion Castle zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 22 september 2018. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Lion Castle.