Ubisoft heeft naast Rainbow Six Siege ook For Honor voorzien van Halloween content. In For Honor zul je het opnemen tegen de ondode legers en de daarbij behorende helden. Ubisoft heeft ook hier een launch trailer voor uitgebracht en die check je onderaan dit bericht. Het evenement is te spelen tot 8 november.

Allerlei Halloween-elementen worden toegevoegd aan de game, waaronder de Endless March modus en de Arcade Weekly Quests. De Endless March modus is een twist op de bekende 4 versus 4 Dominion modus, alwaar skeletten het slagveld hebben overgenomen. Spelers verdienen hier slechts tijdelijk punten wanneer ze gebieden veroveren, want het echte doel is om soldaten en vijandige spelers te verslaan. Bij het halen van duizend punten en het verslaan van alle vier de tegenstanders, win je de match.

Het evenement bevat tevens exclusieve uitdagingen, waarmee spelers kans maken op Halloween loot. Naast de Endless March modus worden er ook wekelijkse quests geïntroduceerd voor de PvE Arcade modus. Dit is de nieuwe modus van For Honor: Marching Fire. In Marching Fire nemen spelers het op tegen gevaarlijke, enge skeletten en dodelijke Shamans. Ook hier valt speciale, cosmetische loot te verdienen.