Met de release van de remake van Resident Evil 2, die ook in onze review een prachtig cijfer kreeg, is de serie van Capcom momenteel weer erg populair. Naast games zijn er ook andere soorten media van de serie verschenen, zoals films en boeken. Mogelijk kunnen we binnenkort ook een TV-serie aan dit lijstje toevoegen.

De website Deadline meldt namelijk dat Netflix momenteel aan een serie van Resident Evil werkt. Volgens het gerucht wordt de serie ontwikkeld door Constantin Film. Deze Duitse studio was ook verantwoordelijk voor de diverse films van Resident Evil. Er zou nog gezocht worden naar een producer.

Er zijn nog niet veel details over de Netflix-serie van Resident Evil bekend. Deadline meldt wel dat de serie het Resident Evil-universum zal uitbreiden en dieper in zal gaan op de mythologie. In de serie zou je meer te weten gaan komen over de Umbrella Corporation en de nieuwe wereld na de uitbraak van het T-virus.

De ontwikkeling van de Resident Evil-serie is volgens dit gerucht nog in de beginfase, dus het zal waarschijnlijk nog wel even duren totdat we er iets van gaan zien. Zie jij een Netflix-serie van Resident Evil zitten?