We kunnen inmiddels niet meer om Apex Legends heen. De Battle Royale game van Respawn Entertainment blijft ons maar verbazen. Het meest recente hoogtepunt was het aantal van vijftig miljoen spelers wat de game wist te bereiken in slechts een maand tijd. Dat is behoorlijk indrukwekkend, zeker als je kijkt naar wat er nog meer uitkomt en natuurlijk de concurrentie. Duidelijk is ook dat Apex Legends een waardige tegenhanger is van het populaire Fortnite. Wij waren in onze special ook al lovend over de game en met al die positieve geluiden die nu heersen, is het tijd om de game tot een onderwerp in deze rubriek te maken.

Natuurlijk plaatsen we hier weer een pakkende stelling bij en die stelling ligt ditmaal besloten in een vraag. We willen namelijk graag van jou weten waarom Apex Legends tot nu toe voor jou een knallend succes is. Je hebt vast genoeg argumenten en die horen we hieronder natuurlijk graag. Wat de game mee heeft is dat er zo goed als geen problemen waren bij de release en natuurlijk dat het gratis is. Met zo’n enorm succesvolle launch is het een kwestie van tijd totdat Respawn veel nieuwe content naar de game gaat brengen, waaronder natuurlijk nieuwe Legends.

Momenteel wordt er vooral om een solo en duo modus gevraagd en de kans dat die opties komen is vrij groot, aangezien er verwijzingen in de broncode van de game naar zijn gevonden. Ook is de ontwikkelaar continu bezig om de game verder te verbeteren en balanceren en ze betrekken de community daar actief bij. Mede door feedback van spelers wordt er bijvoorbeeld gewerkt aan een in-game rapporteer functie, waarmee valsspelers gemakkelijker aangepakt kunnen worden.

Goed, we hebben genoeg positieve punten aangehaald. Het is nu tijd om jullie mening bij het onderwerp te betrekken. Ben je tevreden over de ondersteuning, kwaliteit en het plezier dat de game brengt. Is het voor jou nu dagelijkse kost en kan je niet wachten op de toekomst? Wat verklaart volgens jou het succes van de game? Kortom, vertel ons waarom je zo enthousiast bent over Apex Legends.

Sta je hier lijnrecht tegenover, of heb je toch wel punten van kritiek? Dat kan natuurlijk ook en ook dat willen we graag van je vernemen, wat tevens anderen de mogelijkheid geeft om er op te reageren. Laat je weer horen en maak er een interessante discussie van.