De airsoft shop in Persona 5 is een populaire plek voor spelers van de game en vandaar dat KSC nu een ‘goodie’ maakt geïnspireerd op deze shop. KSC brengt een heuse official airsoft gun uit in de stijl van de game, deze is wel exclusief voor Japan en importeren gaat ongetwijfeld erg lastig worden.

De wetgeving in Nederland is behoorlijk streng en zorgt ervoor dat deze goodie hoogstwaarschijnlijk onder de verboden wapenwet valt. In België daarentegen, waar je vuurwerkbommen het hele jaar door kunt kopen en waar dit soort wapens gewoon in de vitrine liggen bij je lokale sigarenboer, daar is de wet dan weer wat soepeler. We verwachten echter dat het ook daar een lastige klus is om zo’n goodie te importeren zonder de nodige controles.

Desalniettemin is het een mooie gun geworden en een must-have voor menig Persona-fan. Het logo van de Phantom Thieves zit er ingegraveerd en ook “The Phantom” en “Trickster” zien we op het wapen staan. De kosten liggen wel vrij hoog, namelijk 24,000 yen (omgerekend zo’n 220 euro)

blank