Vorige maand ging er een nieuwe Operation van start in Call of Duty: Black Ops 4, genaamd Apocalypse Z. Deze Operation staat in het teken van zombies en met de start werd er al allerlei nieuwe content aan de game toegevoegd. Komende week, op 6 augustus om precies te zijn, zal de volgende fase van Operation Apocalypse Z aanbreken.

Dat betekent dat spelers op die dag opnieuw een lading nieuwe content kunnen verwachten en daarvan heeft Treyarch nu een voorproefje gegeven. Zo krijgt Blackout een tijdelijke nieuwe modus in de vorm van Pandemic. In deze modus kunnen spelers die worden uitgeschakeld opnieuw respawnen, maar dan als zombies, vergelijkbaar met de Infected-modus. Het speelveld wordt zoals gebruikelijk steeds kleiner en het doel is om als laatste te overleven in een strijd tegen een steeds groter wordende horde zombies.

Degenen die de multiplayer van Call of Duty: Black Ops 4 spelen, kunnen ook een nieuwe modus verwachten. De eerder genoemde modus Infected keert terug met een twist. Deze tijdelijke modus wordt Infected: Final Stand genoemd. Wat de unieke twist is, wilde Treyarch nog niet onthullen, dus dat is nog even afwachten.

Naast nieuwe modi krijgt de game op 6 augustus nog meer nieuwe content. Blackout krijgt een nieuw voertuig en meer easter-eggs met een zombies-thema, evenals nieuwe Wonder Weapons, wall buys en vijandtypen. Ook verschijnt er een nieuwe Gauntlet voor de Zombies-map Alpha Omega en kunnen spelers meer Contract beloningen verwachten. Als laatste wordt er ook nieuwe content aan de Black Market toegevoegd, waaronder een Ultra Weapon Bribe en outfits.