De Poolse ontwikkelaar Creepy Jar debuteerde met Green Hell onlangs op Steam en deze titel wordt erg goed ontvangen. Deze open world survival game plaatst je in het Amazone gebied en een jungle kent natuurlijk veel gevaren. Wilde dieren zijn bijvoorbeeld volop aanwezig en ook het klimaat kan enorm uitputtend zijn. Het goede nieuws is dat Green Hell ook naar de consoles toe komt, aldus de ontwikkelaar.

Creepy Jar liet de roadmap van de game zien en daarop zien we dat de PS4 en Xbox One ook aan de beurt komen. Een exacte releasedatum ontbreekt vooralsnog, maar de game zal in ieder geval in 2020 uitkomen. Ook wordt er aan een coƶperatieve modus gewerkt, waarin je met drie andere vrienden de gevaren van de Amazone moet trotseren. Waarschijnlijk mogen we deze modus ook bij de console versies verwachten.

In tegenstelling tot veel titels in hetzelfde genre, beschikt Green Hell over een verhaallijn. Hierin moet je jouw partner in leven zien te houden in de jungle en ondertussen word je met allerlei gevaren geconfronteerd. De jungle en haar inwoners, zoals de dieren alsook inheemse stammen zullen het jou moeilijk maken. Ook zitten er nog wat horror elementen in, zoals je in de onderstaande trailer kunt zien.