Eerder vandaag kon je al lezen over Overwatch 2, dat door de bekende streamer Metro online gedeeld werd. Die titel zou tijdens BlizzCon 2019 aangekondigd gaan worden, maar dat is volgens hem niet het enige.

Ook zou Blizzard een Diablo 2 remaster in ontwikkeling hebben die ze daar gaan aankondigen én ze zouden Diablo 4 op de planning hebben staan om eveneens uit de doeken te doen. Mocht dat kloppen, dan staat Blizzard liefhebbers een mooi evenement te wachten.

Ook zou het BlizzCon 2018 enigszins goedmaken, waar de aankondiging van Diablo 4 werd verwacht, maar Blizzard een mobiele game aankondigde. Dat was nogal een anti-climax wat voor een hoop reuring zorgde vorig jaar.

De Duitse website GameStar meldt dat er op Amazon een vermelding stond van een artbook over Diablo, die zou moeten verschijnen rond de release van Diablo IV. Dit versterkt het gerucht nog wat meer, hieronder de omschrijving waarin het vierde deel genoemd wordt.

“Mit über 500 Artworks aus Diablo, Diablo II, Diablo III und Diablo IV präsentiert dieses Buch zahlreiche bemerkenswerte Kunstwerke, die für das ikonische Action-Rollenspiel von Blizzard Entertainment kreiert wurden, das Generationen von Fans ewig währende Albträume beschert hat.”