Influencer Metro, bekend van Twitch en Twitter, staat bekend om het lekken van correcte informatie omtrent Overwatch. Nu komt hij met een groter bericht dan dat hij ooit eerder had, namelijk de voorspelling dat Overwatch 2 er aan zit te komen. De komst van de game is niet het enige dat hij weet te voorspellen, zo meent Metro dat de game PvE én PvP gaat zijn.

De fundering van de game gaat ook op de schop en er komt een level-systeem dat invloed zal hebben op de manier waarop jij met je held speelt. Het verandert namelijk bepaalde abilities van de heroes in de game, maar heel veel details weet Metro hier niet over te geven. Wat betreft nieuwe heroes moet hij ons teleurstellen, daar heeft hij namelijk tot op heden nog niks over gehoord.

Overwatch 2 moet in ieder geval zo snel mogelijk uit gaan komen, maar het is onduidelijk hoe Blizzard dit aan gaat pakken. Het is in ieder geval geen uitbreiding voor de huidige Overwatch en heet echt ‘Overwatch 2’.

  • Overwatch 2 will be PvE AND PvP.
  • Overwatch 2 is gonna have a leveling system that is gonna affect how you can play your hero. The leveling system is gonna change certain abilities of the heroes in the game. I do not know if this feature is PvE only or also PvP. No new hero for OW from what I’ve heard.
  • They are putting all their resources towards releasing OW 2 as fast as possible.
  • I don’t know if competitive will just be moved or if it will be a fusion type of thing. I think it will be a move, possibly even at the start of next season based on the fact the game is called Overwatch 2 and not an expansion to OW.