Blood & Truth is een uitstekende game voor PlayStation VR van de hand van London Studio. Waar deze ontwikkelaar nu mee bezig is, is niet bekend, maar wel is duidelijk dat ze goed met virtual reality overweg kunnen. Volgens een nieuw gerucht zouden ze aan een ‘nieuwe’ PlayStation VR game werken en het zou hier om een Horizon game gaan.

Callum Hurley, iemand die al even in de VR-scene werkt, meldt op Twitter – expres wat vaagjes – dat een aankondiging weleens aan de horizon op zou kunnen doemen. Ondanks de ietwat vage omschrijving werd de link naar Guerrilla Games en hun franchise al snel gelegd en in latere tweets suggereert hij dat het inderdaad om een Horizon project gaat.

Of de hele game omgezet wordt naar een PlayStation VR game betwijfelen we, we achten de kans groter dat het iets nieuws in het Horizon universum betreft. Mocht het nieuws kloppen, dan komt Sony vanzelf met meer informatie. De vraag is alleen wanneer, want betreft het nog een game voor de PlayStation 4, of gaat het om een next-gen titel?