Twee maanden geleden kwam Remnant: From the Ashes uit. Er komt ook extra content voor deze shooter uit en Gunfire Games heeft nu laten weten wat we hiervan kunnen verwachten en wanneer het zal verschijnen.

Vandaag zal de eerste uitbreiding worden aangeboden en dat is de ‘Hardcore update’. Hiermee is het mogelijk om een ‘hardcore’ personage te maken en daarmee kan je dan een team vormen met andere online gamers, die ook voor deze feature hebben gekozen. Ga je dood in deze modus, dan ben je je personage kwijt. Hier staat tegenover dat je grote beloningen krijgt als je je staande weet te houden. De Hardcore update wordt tevens uitgelegd in een video en die kan je onder dit bericht bekijken.

Er staan nog twee andere uitbreidingen gepland voor Remnant: From the Ashes, maar daar zal op een later tijdstip meer over worden gedeeld. Wat de ontwikkelaar wel laat weten is dat deze uitbreidingen gepland staan voor de lente van 2020 en eind volgend jaar. De tweede content drop zal onder de naam ‘Corsus + Survival update’ worden aangeboden.