Codemasters hanteert voor de post-launch content voor GRID een opzet met seizoenen en het eerste seizoen begon eind vorig jaar. Komende week is het tijd voor het tweede seizoen en in een nieuwe trailer toont Codemasters wat spelers zoal kunnen verwachten aan nieuwe content.

Een nieuw seizoen brengt vanzelfsprekend nieuwe wagens met zich mee en dat gebeurt deze keer in de vorm van het Track Day Supercars pakket, dat uit zes auto’s bestaat. Vier daarvan – de Ferrari FXX, Aston Martin Vulcan AMR Pro, Brabham BT62 en de Pagani Zonda Revolución – zijn beschikbaar voor spelers die de Ultimate Edition hebben gekocht. De twee andere wagens uit het pakket zijn de Ferrari 599XX Evo en de Ford GT Heritage Edition en die zijn beiden voor alle spelers te gebruiken.

Seizoen 2 van GRID voegt ook een nieuw circuit aan de racegame toe. Het gaat om de bekende Red Bull Ring in Oostenrijk. Deze track wordt voor alle spelers gratis beschikbaar gesteld. Je kunt op de Red Bull Ring rijden in de carrière modus, Free Play en de multiplayer.

Tot slot wordt met de komst van het tweede seizoen de carrière modus uitgebreid met 33 nieuwe events die zich afspelen op de Red Bull Ring. Deze uitbreiding van de carrière modus is alleen voor degenen die de Ultimate Edition bezitten.

Het tweede seizoen van GRID brengt dus gratis content voor iedereen met zich mee, maar ook content voor bezitters van de Ultimate Edition. Mocht je deze editie niet hebben, maar wel van alle nieuwe content willen genieten, dan kun je voor €29,99 een upgrade naar de Ultimate Edition aanschaffen in de PlayStation Store. Daarmee krijg je toegang tot alle content van in totaal drie seizoenen.

De trailer van seizoen 2 van GRID check je hieronder.