Rockstar Games voorziet Grand Theft Auto Online vrijwel wekelijks van nieuwe updates en met enige regelmaat wordt er ook nieuwe content toegevoegd. Dat al sinds de release van het online component en dat maakt dat het rijkelijk gevuld is met activiteiten, misschien wel iets té rijkelijk.

Rockstar heeft namelijk besloten om individuele Jobs uit de game te gaan halen in de komende tijd, om zo ruimte te bieden voor nieuwe updates. Daarmee zal het een en ander uit de game gaan verdwijnen en hieronder valt bijvoorbeeld de Bombushka Run Adversary modus, die niet langer beschikbaar is.

“Starting with this event, we will begin removing individual Jobs to make room for further updates. These Jobs will be cycled in and out over time as we continue to add to the game in the future.”

Het bovenstaande is wat Rockstar hier precies over heeft aangegeven en als je goed leest, zal het niet voor altijd verdwenen zijn. De laatste regel geeft immers aan dat bepaalde Jobs weggehaald worden en later weer terugkeren vanuit een soort roulatieprincipe.

Helaas is niet duidelijk geworden wat Rockstar precies gaat weghalen, maar daar komen fanatieke spelers snel genoeg achter. Overigens hoeven spelers niet al te lang op nieuwe content te wachten, want voor deze zomer staat de Los Santos Car Meet update gepland. Details daarover zijn nog schaars, maar gezien we middenin de zomer zitten zal de informatie ongetwijfeld snel komen.