Iedere fan van de genre First Person Shooter (FPS) zit er op te wachten: Battlefield 3. Het lijkt erop dat deze game definitief een keiharde stoot uitdeelt aan de Call of Duty franchise en zo de FPS wordt die iedereen wilt gaan spelen. Als we alleen al naar de laatste video kijken die maar liefst twaalf minuten duurt en vol zit met gameplay beelden, dan lijkt het alsof dat helemaal goed komt.

Natuurlijk willen we nóg veel meer beelden zien van Battlefield 3 en zoals we al eerder vermeldde, komt er een nieuwe trailer van deze FPS als er op de officiële Battlefield 3 Facebook pagina één miljoen fans zijn. Dit aantal staat op het moment van schrijven op 836.818, dus er zijn nog 163.182 fans nodig om de trailer vrij te laten geven.

Als de één miljoen fans gehaald zijn, krijgen we dezelfde trailer te zien die twaalf minuten duurt. Deze is dan alleen met commentaar van de producers van de game. Du heb jij een Facebook account en wil je ook graag deze trailer zien? Klik dan snel op de ‘I Like’-button op de officiële Battlefield 3 Facebook pagina!