Red Dead Online heeft ook deze week weer een update ontvangen en die is vooral voor de verzamelaars erg interessant. Zo deelt Rockstar nu een gratis verzamelaarskaart uit aan alle verzamelaars die de game deze week spelen. Daarnaast zijn er weer dubbele beloningen te scoren en het ontbreekt niet aan kortingen.

Voor het gemak hebben we alle details weer op een rijtje gezet:

  • Wekelijkse bonussen voor het voltooien van verzamelingen: een beloning voor 2.000 Club XP en een aanbieding voor 40% korting op een beginnend of veelbelovend verzamelrolitem
  • Dubbele RDO$ voor alle A Land of Opportunities-missies
  • Dubbele XP in de Featured Series van deze week: Hardcore Gun Rush-teams, of spelers nu winnen of verliezen
  • Dubbele RDO$ en Role XP op alle Collector Set Sales, plus Double Role XP voor het ontdekken van Collectibles
  • Gratis kaart voor verzamelaars: voor alle verzamelaars die deze week spelen

Als je de Collector’s Bag wilt hebben, dan kan je die momenteel met 5 goudstaven korting verkrijgen. Pistolen, Collector’s Maps, de metaaldetector en de Pennington Field Shovel zijn 40% goedkoper deze week en tot slot profiteer je nog van 30% korting op alle Collector Role-outfits, de Rafferty Eyepatch, Double Bandoliers en alle Criollo paarden.

Als je voor 28 september je Social Club-account linkt aan Prime Gaming, dan krijg je een gratis brochure over vitalismestudies en je kunt een item voor een gevestigde of vooraanstaande naturalistische rol naar keuze tegen de helft van de prijs krijgen.