Een aantal weken terug werd het jubileum van Ghost Recon als serie al gevierd en tijdens de livestream werd er een nieuwe uitbreiding voor de game aangekondigd. We zijn inmiddels bijna aan het einde van oktober en Ubisoft heeft voor begin november een flinke update klaargezet. Dit voor de Ghosts die nog graag het eiland Aurora verkennen.

Op 2 november zal Operation Motherland verschijnen en deze operatie speelt zich na de gebeurtenissen van de story modus af. Je zult nu meer vijanden dan ooit moeten verslaan. Aurora heeft namelijk een erg strategische ligging en daarom willen veel militaire grootmachten graag hun positie op het eiland versterken. De Ghosts staan de Outcast groep bij, die samen de naderde troepen moeten verslaan.

Met deze update wordt ook de nieuwe Conquest modus geïntroduceerd, waarin het eiland in verschillende sectoren wordt opgedeeld. Iedere sector heeft verschillende zijmissies die eerst voltooid moeten worden voordat je plannen kunt maken om een kopstuk van de vijandige organisatie uit te schakelen. Benieuwd hoe dit alles eruitziet? Kijk dan zeker even de onderstaande trailer die de aankomende content toelicht.