EPOS heeft nog niet zo lang geleden de H6PRO Closed en H6PRO Open uitgebracht, twee headsets die wij in onze review erg positief hebben mogen beoordelen. In samenwerking met deze fabrikant hebben we nu een toffe actie, want we mogen de EPOS H6PRO Closed ter waarde van € 179,- weggeven!

Deze headset is zoals al aangegeven in twee varianten beschikbaar, waarbij onze voorkeur uitgaat naar de gesloten versie omdat er dan minder geluid ontsnapt. Met andere woorden: van de twee modellen mogen we de naar onze mening beste versie weggeven en dat is natuurlijk niet verkeerd!

Wat moet je doen om kans te maken op de EPOS H6PRO Closed? Overtuig ons dat jij echt aan een nieuwe headset toe bent. Dit kan een schitterend verhaal zijn dat je hond de kabel heeft doorgebeten, het kan een foto zijn waarbij je jouw headset in treurige omstandigheden toont, een video, een audio opname… maak het zo creatief als je wilt.

Ben je overtuigd van jouw inzending? Dan dien je de onderstaande stappen te volgen om kans te maken op deze mooie headset! Zet voor het gemak ook je adresgegevens er weer even bij, dat bespoedigt het afhandelen mocht je als winnaar uit de bus komen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'EPOS'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en EPOS zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 6 januari 2022. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door EPOS.