Eerder in onze grote prijzenactie gaven we al Call of Duty: Vanguard weg, maar dat is niet het enige wat Activision beschikbaar heeft gesteld. Zo hebben we ook nog Crash Bandicoot 4: It’s About Time en Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 beschikbaar gekregen om weg te geven.

We geven deze twee titels gebundeld weg voor de PlayStation, Xbox Series X|S en Nintendo Switch. Dit doen we per platform drie keer, dus je maakt automatisch veel kans, gezien we negen bundels met deze actie weggeven. Het mooie is ook dat beide titels gratis te upgraden zijn van last- naar current-gen platformen.

Buiten dat konden we zowel Crash Bandicoot 4: It’s About Time als Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 erg goed waarderen in onze reviews, doe dus zeker mee! Om kans te maken op een pakketje met digitale codes voor beide titels, dien je de onderstaande slagzin af te maken:

Slagzin: Met Crash Bandicoot en Tony Hawk’s Pro Skater kom ik de winter wel door, want…

Een zin opgesteld? Stuur die dan in en volg daarbij de onderstaande stappen. Zet er ook bij voor welk platform je deze twee games zou willen winnen: PlayStation, Xbox of Nintendo Switch.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Crash Tony'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Activision zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 7 januari 2022. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Activision.