Nadat we eerder al een actie hadden in samenwerking met Bandai Namco, waarbij we een bundel van Nintendo Switch titels konden weggeven, hebben we nu een PlayStation pakket beschikbaar. Het betreft hier een pakket met titels voor de PlayStation4/5, die allemaal in 2021 zijn uitgekomen. Zo gaat het om de volgende drie games:

Drie titels die hier op PlaySense allemaal van een hoge beoordeling werden voorzien, wat het dus zeker de moeite waard maakt om deel te nemen. Om kans te maken op dit pakket dien je natuurlijk wel iets te doen.

Opdracht: Overtuig ons op een creatieve manier waarom wij dit pakket naar jou toe moeten opsturen.

Je bent geheel vrij in hoe je dat doet, zolang het maar overtuigend is. Eenmaal jouw inzending klaar, dan is het de bedoeling om de onderstaande stappen te volgen voor deelname. Zet voor het gemak ook je adresgegevens er even bij, zodat we het pakket snel naar je op kunnen sturen mocht je de winnaar zijn.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Bandai PlayStation'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Bandai Namco zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 9 januari 2022. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Bandai Namco.