De Final Fantasy Pixel Remasters van Final Fantasy I tot VI werden tijdens de E3 van afgelopen jaar aangekondigd. Sindsdien zijn alle Final Fantasy spellen, behalve deel VIuit de Pixel Remaster reeks gereleased op pc en mobile. Fans vragen al een tijdje om een release op andere platformen, en volgens de laatste geruchten zal Square dit jaar nog gehoor gaan geven aan deze kreet, aldus NateTheHate.

NateTheHate is een welbekende leaker van Nintendo informatie en heeft recentelijk laten weten dat de Final Fantasy Pixel Remasters dit jaar nog zullen worden gereleased op Nintendo’s populaire console. Verder liet Nate niets anders los, zelfs geen specifiekere tijdsaanduiding.

Dit gerucht sluit aan op eerdere statements van Square Enix zelf, waarin het bedrijf aangaf dat Final Fantasy Pixel Remaster ook op andere platformen zouden kunnen uitkomen in de toekomst. De vraag ernaar is er zeker, en het lijkt ons dan ook onwaarschijnlijk dat er geen PlayStation en Xbox versies zouden zijn zodra de Nintendo Switch versie wordt aangekondigd.