In de zomer van 2020 betrad Ubisoft het Battle Royale genre met de geinige shooter Hyper Scape, een game die sindsdien ook de nodige ondersteuning heeft gekregen – tot ongeveer een jaar na de release. Toch is het niet het succes gebleken dat Ubisoft voor ogen had, want een kleine twee jaar later zal de stekker eruit getrokken worden.

Ubisoft laat weten dat de servers van de game in april voorgoed gesloten zullen worden. Om precies te zijn zal dit op 28 april gaan gebeuren en nadien is het niet langer mogelijk om de shooter te spelen. De verklaring van Ubisoft leest als volgt:

“Beste deelnemers,

We hebben een moeilijke beslissing genomen. We stoppen de ontwikkeling van Hyper Scape en beëindigen de game op 28 april. Het was ons doel om een razendsnelle, verticale shooter neer te zetten, waarin spelers elkaar dicht op de huid zitten, en we zijn onze community enorm dankbaar dat ze dit avontuur met ons zijn aangegaan. De kennis en ervaring die we hebben opgedaan met deze game nemen we mee.

We willen iedereen van de Hyper Scape-community bedanken voor zijn passie en inzet voor Neo Arcadia, zowel binnen als buiten de game. We zullen jullie toewijding aan onze game nooit vergeten.

Met vriendelijke groet, Hyper Scape”