Tiny Tina’s Wonderlands is een meer dan prima spin-off van de Borderlands games, die eerder dit jaar verscheen voor consoles en pc. De pc-release was tijdelijk exclusief voor de Epic Games Store, maar nu is de game ook via Steam verkrijgbaar.

Om deze Steam-release te vieren mogen we in samenwerking met 2K Games twee keer de Chaotic Great Steam Edition weggeven. Deze editie bevat natuurlijk de basisgame zelf, maar ook zit de Season Pass en de Dragon Lord Pack erbij inbegrepen.

Kortom, je hebt gelijk het complete pakket te pakken, dat goed is voor tientallen uren aan gameplay. Om kans te maken dien je de onderstaande twee vragen te beantwoorden:

Vraag 1: Wie spreekt de stem in van Tiny Tina?
Vraag 2: Tegen welke hoofdvijand neem je het op in de game?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in en volg daarbij de onderstaande stappen. De twee winnaars zullen we over twee weken benaderen en de code toesturen, die ingelost kan worden op Steam.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Tiny Tina'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en 2K Games zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 2 juli 2022. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door 2K Games.