Trust is recent een samenwerking aangegaan met de Esports Game Arena onder het mom van een ‘Trust Playground’. Dit is een nieuwe ruimte in de Esports Game Arena te Alphen aan den Rijn die ingericht is met allerlei accessoires uit de nieuwste productlijn van het bekende merk.

Dat moet natuurlijk gevierd worden en daarom heeft Trust een leuk pakketje met accessoires voor de pc-gamer beschikbaar gesteld. We mogen namelijk de Trust GXT 834 Callaz (mechanisch toetsenbord), GXT 391 Thian (draadloze headset) en de GXT 980 Redex (draadloze muis) weggeven. Een mooie complete set om je setup te vernieuwen.

Om kans te maken op dit mooie setje hardware voor pc, dien je ons per mail te overtuigen waarom we dit door Trust naar jou moeten laten opsturen. Zijn je spullen kapot? Ben je toe aan een upgrade? Is het tijd voor wat anders? Genoeg redenen te verzinnen dus, maar we raden je natuurlijk wel aan creatief te zijn!

Heb je jouw inzending gereed? Volg dan de onderstaande stappen en doe mee!

De Esports Game Arena is een fantastische plek met een podium, een studio voor online content, een sportsbar, en PC’s en consoles waar de bezoekers gebruik van kunnen maken. Vanaf vandaag is daar de Trust Playground aan toegevoegd. De Trust Playground staat voor fun en toegankelijkheid. Van pro gamers en competitieve spelers tot recreatieve spelers; iedereen is welkom in de Trust Playground. De Trust Playground is uitgerust met PC’s met specs voor de nieuwste games en zijn geheel voorzien van de beste Gaming x Trust peripherals. Dus wil je jouw favoriete game eens spelen op een serieuze setup, dan kun je dat vanaf vandaag doen in de Esports Game Arena.

In de Trust Playground bepaal jij wat je speelt*. Zin in een match Rocket League met vrienden of in je eentje gewoon even helemaal opgaan in Counter-Strike? Op de pc’s is het mogelijk om in te loggen op je eigen Steam, Epic, Battlenet, Uplay of Origin account en hier games vanuit je eigen aangekochte bibliotheek te spelen. En wil je zeker weten dat je een plek hebt, reserveer dan via de website van Esports Game Arena.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Trust accessoires'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Trust zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 3 juli 2022. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Trust.