Eerder in onze najaarsactie hadden we al een prijsvraag in samenwerking met Nacon. Toen lag de focus op hardware, maar als uitgever (en vertegenwoordiger van Square Enix) zijn ze natuurlijk ook actief met games. Zo hebben we vandaag een mooi pakketje met games voor de PlayStation 5 dat we mogen weggeven.

Het pakket bestaat uit de volgende titels:

Wil je deze drie games voor de PlayStation 5 winnen? Dat kan. Daarvoor dien je ons te vertellen waarom jij deze games moet winnen. Het zijn drie totaal verschillende titels, dus maak er wat leuks van. Onder alle inzendingen verloten we ook nog een los exemplaar van Steelrising voor de PlayStation 5 als troostprijs!

Heb je inspiratie en weet je ons op een overtuigende manier te vertellen waarom jij deze games moet winnen? Volg dan de onderstaande stappen en stuur jouw inzending in!

Tactics Ogre Reborn

Steelrising

Session: Skate Sim

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'PS5-games'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Nacon & Square Enix zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 6 januari 2023. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Nacon & Square Enix.