Update: Via Twitter heeft Rare aangekondigd dat de game op 27 januari – zonder online multiplayer – ook via Xbox Game Pass beschikbaar zal zijn.


Nintendo heeft aangekondigd dat GoldenEye 007 op 27 januari toegevoegd zal worden aan de Nintendo 64 bibliotheek van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket. Het betreft hier de klassieke game die ooit voor de Nintendo 64 verscheen en nog altijd te boek staat als een absolute topper.

Deze editie komt met de mogelijkheid om de multiplayer online te spelen met maximaal drie anderen. Ook is het mogelijk om GoldenEye 007 lokaal in multiplayer te spelen – dit in split-screen. Verder is de singleplayer uiteraard ook aanwezig.

Betreed als James Bond de wereld van spionage in GoldenEye 007. Je geheime operatie om het GoldenEye-wapen te stoppen voert je over de hele wereld – waarbij je ondergrondse basissen binnendringt, jezelf een weg door een militaire trein baant en een dichte jungle verkent. Onderweg krijg je van M meer info over je doelstellingen, terwijl Q uiteenlopende gadgets toevoegt aan je arsenaal. Toch valt of staat deze missie met jou alleen. Red de wereld!