De release van Nintendo’s nieuwe console komt steeds dichterbij, al weten we nog niet precies wanneer dat zal zijn. Met een opkomende nieuwe console is er reden genoeg om te geloven dat Nintendo hard aan het werk is om het een en ander voor te bereiden om het platform zo goed mogelijk te ondersteunen met nieuwe games. Volgens betrouwbare leaker Midori werkt Nintendo aan een game met de interne codenaam “Spiral” voor de opvolger van de Switch.

Midori geeft aan dat, op basis van informatie die zij heeft ontvangen, Spiral waarschijnlijk de werknaam is van Splatoon 4, of hoe het vervolg op Splatoon 3 dan ook mag gaan heten. Splatoon 3 is ondertussen al zo’n twee jaar oud, dus het is helemaal niet zo gek dat Nintendo al aan een vervolg zou werken van de populaire multiplayer shooter.

There is a a game project at Nintendo with the codename Spiral.

By researching the data I have received in the last month, it is very likely that this is the codename for the next entry in the Splatoon series.
Midori

Midori heeft al eerder bewezen een geloofwaardige leaker te zijn, maar zoals gewoonlijk is niets zeker totdat het officieel wordt aangekondigd.