Als jullie het je nog kunnen herinneren was het de bedoeling dat Square Enix de True Crime serie zou gaan rebooten. True Crime games waren zwaar geïnspireerd door de GTA games en alhoewel de games een zekere fanbase op hadden gebouwd was de laatste game niet van bijster hoge kwaliteit. Een tijd terug onthulde Square Enix de nieuwe True Crime titel Hong Kong. Deze werd helaas niet al te lang terug geschrapt doordat de game te weinig vooruitgang boekte.

Ondanks deze tegenslag heeft Square de franchise niet geheel overboord gegooid en hebben ze besloten de True Crime serie als nog te rebooten, maar dit keer zal de naam ook veranderen. Square heeft onlangs de naam van de nieuwe game onthuld. De nieuwe game zal Sleeping Dogs gaan heten en de eerste poster van de game is hieronder te bekijken.

Of het verstandig is dat ze de True Crime naam verandert hebben naar iets dat vertaald naar slapende honden, dat valt nog te bekijken. Uiteraard wilde Square graag af van de slechte naam die True Crime aan zich had hangen, maar in ieder geval kende mensen de serie wel. Valt de nieuwe naam bij jullie in de smaak of hadden jullie toch liever de naam True Crime: Hong Kong gewild? Laat het ons weten in de comments.