Een nieuwe week is aangebroken en dat betekent dat we weer mogen uitkijken naar nieuwe PlayStation Store updates, welke op dinsdagavond (Amerika) en woensdagmiddag (Europa) zullen plaatsvinden. Zoals gebruikelijk plaatst Sony Amerika een verwachting voor deze week op het PlayStation Blog, met daarbij het één en ander aan informatie over wat we zoal mogen verwachten.

Hier zien we in terug dat we drie nieuwe demo’s mogen verwachten. Allereerst zal er een demo verschijnen van Transformers: Fall of Cybertron, zoals we vorige week al lieten weten. Daarnaast zal in Amerika nu ook de Pro Evolution Soccer 2013 demo gaan verschijnen. Deze demo is al in Europa verkrijgbaar, maar bij de Europese demo stond nummer 1 vermeld, wat suggereert dat er nog één volgt.

De Amerikaanse demo zou dezelfde nummer 1 kunnen zijn, maar misschien is het meer een complete demo. We gaan het vanzelf zien en in de tussentijd kun je onze Pro Evolution Soccer 2013 hands-on lezen. Verder mogen we nog een demo verwachten van Expendables 2. De PlayStation Network game die Ubisoft in ontwikkeling heeft en gebaseerd is op de gelijknamige film. Aankondiging van die game gemist? Hieronder een trailer.