Bij elke Call of Duty release was het de afgelopen jaren min of meer vanzelfsprekend dat er naast een gewone editie ook een Hardened en Prestige editie zou gaan verschijnen. Vorig jaar pakte Activision het echter anders aan, maar als we een anonieme bron die bij de Gamestop werkzaam is moeten geloven keert de traditie nu weer terug bij Call of Duty: Black Ops.

Of de onderstaande informatie klopt is de grote vraag, aangezien de bron anoniem wil blijven en Activision zich nog niet heeft uitgelaten over eventuele Hardened en Prestige edities. De Prestige Edition zou desondanks het volgende moeten bevatten:

  • Remote UAV Flyer
  • Exclusive Upgrades
  • Exclusive Zombie Maps
  • Pre-Order Nuketown Map
  • Comes in a replica supply crate

De Prestige Edition zal waarschijnlijk $150 moeten gaan kosten en de Hardened Edition zal waarschijnlijk een prijskaartje van $80 kennen. Over deze Hardened Edition werden geen details prijsgegeven, maar als we naar het verleden kijken kunnen we er vanuit gaan dat deze hetzelfde bevat als de Prestige Edition, maar dan wel zonder de ‘Remote UAV Flyer’ en de speciale verpakking.

Let wel, dit is op basis van een anonieme bron binnen de Gamestop en Activision heeft op dit moment nog niets aangekondigd hieromtrent. Beschouw dit dan voorlopig ook nog even als een fors gerucht, maar zodra we meer horen laten we het direct weten.